ΔΟΞΑ 2016 – Α.Ε. Αμπελοκήπων Κ-16

Ήταν ένα παιχνίδι που είχε χαρακτήρα προπόνησης και έγιναν πολλές δοκιμές με πρόσωπα χρησιμοποιώντας δυο εντεκάδες διαφορετική σε κάθε ημίχρονο. Βγήκαν σημαντικά συμπεράσματα για τον προπονητή της ομάδας που δήλωσε τα παρακάτω.

Τεγξίζογλου Ντίνος.
“Ήταν το πρώτο φιλικό της σεζόν. Δουλέψαμε αρκετά τις προηγούμενες ημέρες με διπλές προπονήσεις σε γήπεδο και γυμναστήριο. Δεν ήταν αυτοσκοπός η νίκη αλλά τα τρεξίματα των παικτριών και να δούμε κατά πόσο κατανόησαν τις τακτικές ενέργειες που είχαμε σαν στόχο. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα. Το τεχνικό επιτελείο προσπαθεί να βελτιώσει κάθε αθλήτρια και συνολικά την ομαδική μας εικόνα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Με το κεφάλι κάτω και προσηλωμένοι στον στόχο μας πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ομαδικά ώστε να παρατάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα την φετινή σεζόν. Ότι τακτική και να έχουμε προετοιμάσει, είναι θέμα προσωπικής προσπάθειας. Πρέπει ο καθένας να κερδίσει μονομαχίες μπροστά και πίσω. Να βάζει πείσμα και πάθος. Αν γίνει αυτό, θα είναι πιο εύκολα. Ελπίζω να περάσουμε αυτά τα στοιχεία. Πολύ καλή η γενική εικόνα των Αμπελοκήπων που προσπαθούσαν να παίξουνε ποδόσφαιρο με απόλυτη πειθαρχία και ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι τους. Συγχαρητήρια σε όλους κι εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς σοβαρά εμπόδια.”

Ο πρόεδρος, το ΔΣ, οι προπονητές και οι παίκτριες ευχαριστούν πολύ την ακαδημία των Αμπελοκήπων για την φιλική συνεργασία τους!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.